Rasaritul Deltei

  IMPRESII

  Adauga impresiile tale

   
   
   
   
   
   
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  Adresa de Email nu va fi publicata.
  3 entries.
  George from Galati wrote on June 27, 2017 at 8:25 PM:
  Conditii foarte bune pentru toate ,, mofturile''. Multe spatii de lenevit: foisor, terasa, sezlonguri peste tot, alt foisor langa piscina, curte generoasa, spatii de joaca pt copii, personal amabil.
  Fili from Slobozia wrote on June 14, 2017 at 5:16 PM:
  Ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat de minune intr-un leaving generos, am mancat "delicatesele" specifice Deltei pregatite cu suflet de D-na proprietar cu echipa, am dormit toti ca niste prunci pe saltelele confortabile in cearsafuri care au trecut cu brio testul:), in camere foarte curate si calduroase. Ne-a placut in mod special atentia proprietarilor, v-o recomandam cu placere. Alegeti cu incredere aceasta locatie.
  Mihai A. from Bacau wrote on May 20, 2017 at 8:22 PM:
  O pensiune frumoasa cu acces la canal.gazdele foarte primitoare,prietenoase si mereu zambitoare.te atasezi de ele ca de o familie.pentru mancarea specifica avem numai cuvinte de lauda.deplasarea cu barca in delta a incantat grupul nostru.este o pensiune unde vrei sa revii cat mai des. Proprietarii acesteia stiu sa faca turism. Le aducem pe aceasta cale multumirile noastre pentru acest sejur minunat. Zona geografica este frumoasa si interesanta din punct de vedere istoric. Cetatile halmyris si enisala ne-au incantat si ele, locurile respective mustesc de istorie antica si medievala. Intr-un cuvant totul a fost pe placul nostru.